Kerstpakket uitwaaien

Kerstpakket uitwaaien... Dit kerstpakket is perfect voor een dagje aan de kust. Wist jij dat het bij ons mogelijk is om ieder pakket te personaliseren en/of aan te passen naar jullie wens? Levertijden in overleg.  
€ 45,-
incl. btw € 54,45
Offerte aanvragen Pakket personaliseren

Beschrijving

Ons verhaal van dit pakket is tevens onze eindejaarswens voor jullie… een gezond vitaal 2025! Lekker relaxen en ontspannen na intensief werken met je collega’s. Met dit kust-kerstpakket maak je tijd voor ontspanning en vitale activiteiten.

Kerstpakket kust

Op naar de kust of naar andere mooie plekken in Nederland die je kust… In dit strand kerstpakket zit een mooie eco-bewuste (strand)tas in een zandkleur. De tas is vervaardigd door het waardevolle vrouwenproject uit Panipat. Het prachtige minimalistische ontwerp voegt juist dat vleugje elegantie toe aan elke outfit en ieder mens tijdens een (strand) wandeling. Lekker relaxen op de recyclede hammamdoek en door zijn afmeting van 180 x 180 cm geschikt voor meerdere personen en zelfs voor een heerlijke gezonde stop. Voor de gezonde catering onderweg voegen we een eigentijds Mepal fruit- en veggie pot toe. Kom maar door met die vitamines en natuurlijk “kus(t)” je dit product tijdens je vieruurtje op het werk. De ideale snack on the go! In de strandtas is er dan zelfs nog een plekje voor gezonde en relaxte producten om te knabbelen.

Inhoud kerstpakket zee:

  • Sfeervolle kerstdoos met vulling (ook verkrijgbaar zonder doos)
  • Katoenen (recycled)  strandtas in zandkleur
  • Hammamdoek (recycled) afmeting 180 bij 180 cm
  • Fruit- en veggie pot van Mepal
  • Gezondheid notenmix
  • Cranberry notenmix
  • Achterhoekse chips
  • Limonade gember-citroen

Levering:
Snelle levertijden. Altijd in overleg. Na bestelling nemen we direct contact met jullie op!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kerstpakket uitwaaien” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kerstpakket uitwaaien personaliseren

Bij Dutch Giving werken wij graag op maat. Heb jij interesse in een strand kerstpakket, maar met je eigen touch? Geen punt! Laat via onderstaande formulier je contactgegeven achter en we maken samen een kerstpakket op maat. Zo creëer jij voor jouw medewerkers een persoonlijk zee kerstpakket.