Lokale kerstpakketten worden steeds populairder en bieden een goed alternatief voor standaard kerstpakketten. Een lokaal kerstpakket bestaat uit producten die in de regio geproduceerd zijn. Hiermee bied je een kerstpakket met unieke en authentieke producten. Bij Dutch Giving werken we volledig op maat en maken we kerstpakketten met lokale producten uit jouw regio.

kerstpakket lokale producten

Kerstpakket lokale producten

Door te kiezen voor een kerstpakket met lokale producten kies je als bedrijf voor een uniek kerstpakket voor jouw personeel. Een lokaal kerstpakket wordt vaak extra gewaardeerd en zorgt voor een gevoel van verbondenheid met de gemeenschap. Daarnaast zijn lokale producten in een kerstpakket vaak uniek en verrassend, omdat ze niet in een standaard supermarkt te vinden zijn. Het ontvangen van iets nieuws en anders dan normaal kan het gevoel van waardering onder jouw medewerkers vergroten. Ook gaan lokale producten vaak gepaard met het gevoel van vakmanschap en authenciteit. Zo krijgen jouw medewerkers het gevoel dat hun kerstpakket met liefde en zorg zijn gemaakt door lokale ondernemers. Kortom, regionale kerstpakketten zijn zowel voor het bedrijf als voor de medewerkers een leuke en gewaardeerde keuze vanwege de verbondenheid met de gemeenschap, de unieke en verrassende geschenken en de waardering voor lokale ambachten.

Voorbeelden van streekpakketten

Kerstpakket lokaal

Bij Dutch Giving werken we volledig op maat en streven we ernaar om jouw medewerkers maximaal te waarderen. Door op maat te werken kunnen we, samen met jullie, een lokaal kerstpakket samenstellen dat perfect aansluit bij de identiteit van jullie bedrijf. Denk aan een combinatie van lokale lekkernijen van de bakker, notenboer en kaasboer gecombineerd met een mooi non-food product. Of het nu gaat om heerlijke delicatessen, handgemaakte producten of speciaal geselecteerde items die perfect passen bij de interesses van jullie bedrijf, bij Dutch Giving zorgen we ervoor dat het kerstpakket volledig naar wens wordt samengesteld.

Samen een lokaal kerstpakket samenstellen?
kerstpakket lokaal

Duurzaam lokaal kerstpakket

Dutch Giving maakt lokale kerstpakketten en stelt hiermee duurzaamheid centraal. Kerstpakketten uit de regio dragen bij aan duurzaamheid op verschillende manieren:

  • Minder transport: doordat de producten uit de nabije omgeving komen, is er minder transport nodig. Dit zorgt voor minder uitstoot en verminderd de ecologische voetafdruk van het kerstpakket.
  • Minder verpakking: producten uit de regio hebben vaak een eenvoudige en duurzame verpakking. Dit resulteert in minder afval.
  • Ondersteuning lokale economie: door bij lokale boeren in te kopen steun je de lokale economie. Dit zorgt vervolgens weer voor groei in de duurzame landbouw- en productiemethoden binnen de regio.

duurzaam lokaal kerstpakket

Lokaal kerstpakket bestellen?