Over Dutch Giving

Dutch Giving is een jong, dynamisch bedrijf. Onder leiding van de twee jongste “kerst”-ondernemers van Nederland, is dit hippe bedrijf actief door heel het land en bedienen zij organisaties van klein tot (heel) groot. Altijd met hetzelfde doel: jullie medewerkers maximaal waarderen!

Onze kracht

Dutch Giving is totaal onafhankelijk, veelzijdig en door onze “jonge” aanpak kunnen we voor ieder vraagstuk een origineel idee bedenken en uitvoeren. Door te doen wat we zeggen, goed werk te leveren en te investeren in een duurzame samenwerking willen we graag jullie duurzame partner zijn.

Kerstmarkt personeel

Wat wij belangrijk vinden

Oprechte waardering geuit middels een mooi geschenk, beleving of combinatie daarvan zorgt voor een onvergetelijk moment. Dutch Giving verplaatst zich in jullie organisatie en speelt daarmee in op jullie wensen. We ontzorgen zoveel mogelijk, proberen alles te regelen, communiceren als iets niet haalbaar is en hanteren een pragmatische aanpak. We geven de voorkeur aan een duurzame samenwerking waarin we alles met elkaar kunnen delen. Wanneer ontmoeten we elkaar?

Neem contact op