Kerstmarkt bedrijf

Over Kerstpakket op Maat

Onze missie om de meest originele kerstmarkten en kerstpakketten van Nederland samen te stellen, daar werken wij elke dag hard voor! Speciaal voor jou, op maat. Een kerstmarkt helemaal naar uw wens of een kerstpakket met unieke producten en door unieke mensen verpakt.

Over ons

Even voorstellen.

Onze enthousiaste onderneming staat onder leiding van  Jesse de Vries uit Zutphen. Dutch Giving is voortgekomen uit een intensieve samenwerking met een Zutphense groothandel. Dutch Giving richt zich volledig op kerst en wil specialist zijn op het gebied van kerstmarkten.  Wij werken het hele jaar aan unieke concepten die zorgen voor waardering & beleving.  Zo zijn we bezig met de  samenstelling van unieke kerstpakketten op maat, het ontwerpen van kerstpakketten voor instellingen en organiseren van kerstmarkten. Bij ons ligt de kracht in geven en beleven. Wij maken van elk moment een onvergetelijk moment waarin iedereen zich gewaardeerd voelt.

Het team van kerstpakket op Maat

Hoe wij kerstpakketten maken

Met een hart voor lokaal, regionaal en maatschappelijk verantwoord ondernemen leveren wij een pakket of organiseren wij een kerstmarkt waar echt alles in zit. Samen met jullie gaan wij graag de uitdaging aan want wij willen dat iedereen maximaal gewaardeerd wordt!

Persoonlijk contact, doen wat je zegt en gedrevenheid zijn kernwoorden die bij ons horen. Wij ontzorgen en regelen het totaal concept voor jullie organisatie. Wanneer ontmoeten we elkaar?

Neem contact op