Neem contact op

Bij vragen of interesse kan je het onderstaande contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op!

Heb je ons direct nodig? Bel ons mobiel op +31 6 44111970 en we staan je direct te woord.


Telefoonnummer
+31 6 44111970
Locatie
Polsbroekpassage 4
7201 CA , Zutphen
KvK
KVK Dutch Giving B.V. : 91241502

Veelgestelde vragen

Ik wil een kerstpakket op maat, hoe komt dit tot stand?
Wat leuk! Wij bieden jou de optie om via de ‘maatwerk’ pagina jouw gegevens en wensen in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om jouw wens nog even te bespreken en gaan aan de slag met ontwerpen. Wil je het kerstpakket op maat helemaal zelf uitzoeken? Dat kan, maak dan via de ‘showroom’ pagina een afspraak en kom gezellig langs! We helpen jou graag op de manier die jij wil.

Ik wil een kerstpakket online in de shop bestellen, hoe gaat dit in zijn werk?
Gaaf en leuk dat je kiest voor een van onze pakketten online. Klik op het gewenste pakket, vul het aantal pakketten in, vul jouw gegevens in en klik op bestellen. Vervolgens ontvang je van ons een orderbevestiging en factuur. Wij leveren netjes af op het door jou aangegeven levermoment.

Kerstpakket en belasting?
Vrije ruimte: Per 2024 is de vrije ruimte in de WKR verruimd van 1,7% naar 1,92% tot een loonsom van € 400.000. De vrije ruimte bedraagt daarom in 2024 € 7.680.

Vanaf wanneer kan ik online bestellen of een kerstpakket op maat aanschaffen?
Kerstpakket op maat projecten starten al in februari, het is vanaf dan ook mogelijk om een op maat project aan te vragen via de website. Vanaf medio juni is het mogelijk om online te bestellen.

Welke kosten rekenen jullie voor transport?
Voor bestellingen tot 500 euro exclusief btw rekenen wij per pallet 50,- euro exclusief btw. Voor bestellingen vanaf 500,- euro exclusief btw leveren wij franco op één adres.

Wanneer wordt de bestelling geleverd?
Wanneer je online besteld kun je zelf je gewenste levermoment aangeven. Bij de kerstpakketten op maat geldt dat we in gezamenlijk overleg afspreken wanneer de pakketten geleverd worden. De pakketten worden in beide gevallen op werkdagen tussen 8:00 en 17:30 uur geleverd.

Kan er ook op huisadressen geleverd worden?
Dit is ook mogelijk! Wij versturen de kerstpakketten naar huisadressen met PostNL. Indien dit gewenst is, neem dan even contact met ons op dan spreken we het goed door.

Leveren jullie ook op meerdere vestigingen?
Doordat wij pallettransport in eigen beheer hebben is dit ook mogelijk. In principe leveren wij bestellingen boven de 500 euro exclusief btw franco af op één adres. Voor een kleine meerprijs leveren wij op al jullie gewenste locaties. Dit maatwerk passen we graag toe, neem daarvoor contact met ons op of schrijf het bij opmerkingen tijdens bestellen en wij spreken dit met jullie door.

Is het mogelijk om een kerstkaart mee te verpakken?
Na de bestelling is het mogelijk om uw kerstkaart mee te verpakken indien wij deze binnen 3 dagen ontvangen. Het is ook mogelijk om een digitaal drukbestand van de kerstkaart aan te leveren. Cliënten van de REPRO afdeling printen deze dan voor 0.14 cent per stuk voor jullie uit en verpakken dit mee.

”Voor onze zorginstelling heeft Kerstpakketopmaat onder leiding van Jesse de kerstpakketten geregeld. Prachtige pakketten en ondanks dat het budget in de zorg relatief laag ligt heeft Jesse er voor gezorgd dat het maximale uit het pakket werd gehaald. Dit in combinatie met SROI maakt dat Kerstpakketopmaat de ideale partner voor zorginstellingen is!”

Hester van Dort
Kadera

”Binnen ons bedrijf, Zilt Bikes, krijgen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ook kansen. Mede doordat Kerstpakket Op Maat dit ook doet zijn wij uitermate tevreden over de samenwerking. Dit in combinatie met een prachtig pakket maakt Kerstpakket Op Maat de juiste partner!”

Rickard Boersma
Zilt Bikes