Kerstmarkt op maat

Dutch Giving organiseert voor jullie organisatie kerstmarkten volledig op maat. Een personeelsevent waarin waardering, verbinding en plezier de boventoon voeren. Tijdens de kerstmarkt stelt iedereen zijn/haar eigen kerstpakket samen. Zo gaat iedereen naar huis met een persoonlijk kerstpakket waar iedereen echt blij mee is. Hieronder hebben we 3 concepten voor kerstmarkten voor bedrijven uitgewerkt. We gaan graag met jullie in gesprek om te horen wat jullie wensen zijn en wat wij daarin kunnen betekenen.

Type kerstmarkten

 

1. Traditionele kerstmarkt

Ontdek onze traditionele kerstmarkt, waar wij alle kerstkramen, het shopgedeelte en de aankleding verzorgen. We werken met 8-12 kerstkramen met ieder een eigen thema. Een gezellige kerstmarkt met voor ieder wat wils.

 

2. Smaakvolle kerstmarkt

Geniet van onze smaakvolle kerstmarkt, waar we niet alleen de hele kerstmarkt verzorgen, maar ook de catering uit handen nemen. Een feestelijke kerstmarkt waarbij genieten centraal staat

 

3. Magische kerstmarkt

Maak kennis met onze magische kerstmarkt waarin we alles voor jullie organisatie regelen. Van het shopgedeelte tot de catering en daarnaast een stukje entertainment. Denk hierbij aan een jazzband, kerstband of de aanwezigheid van een kerstman.

Bekijk de brochure

Een kerstmarkt voor jullie organisatie?

Vul je gegevens in en we nemen binnen een werkdag contact met jullie op!


Liever een kerstpakket op maat?

Naast kerstmarkten is Dutch Giving ook gespecialiseerd in op maat gemaakte kerstpakketten. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Maatwerk kerstpakket