Een origineel kerstgeschenk personeel

Een uniek kerstpakket dat past bij jouw bedrijf en wensen? Dutch Giving gaat graag met en voor jou aan de slag voor een kerstpakket op maat. Dit doen wij al vanaf 30 kerstpakketten. Persoonlijk contact, doen wat je beloofd en meedenken zijn een aantal kenmerken van onze werkwijze. Wij ontzorgen bedrijven van A tot Z op het gebied van geschenken en kerstpakketten. Vanaf het samenstellen van de inhoud van het pakket tot de levering van de pakketten.

Door een kerstpakket op maat te geven, toon je maximale waardering aan jouw mensen. Door een grote en originele mix aan producten spreken de pakketten iedereen aan. Dutch Giving voegt producten van blijvende waarde toe maar ook food & dranken. Daarnaast werken wij  samen met veel lokale leveranciers in meerdere regio’s. Hierdoor kunnen wij ook lokale kerstpakketten maken helemaal afgestemd op de regio waarin jullie bedrijf zich bevindt.

Kies je voor ons dan ontvang je een echt kerstpakket op maat. Helemaal afgestemd op jullie wensen en alleen voor jouw bedrijf, dus exclusief

Vraag een offerte aan

Speciale concepten voor grote organisaties + 1.000 medewerkers

Bij Dutch Giving ontwerpen we al vanaf 30 stuks jouw ideale kerstpakket op maat. Minder kerstpakketten nodig? Kijk in onze webshop bij de originele kerstpakketten die al zijn samengesteld. Heeft jouw organisatie meer dan 1000 medewerkers? Dan is het ook mogelijk om met  3 verschillende thema’s te werken. Iedereen ontvangt dan ruim van te voren een link om een eigen kerstpakket thema te kiezen, de inhoud van het pakket is echter nog een verrassing. Deze inhoud is van te voren voor jouw organisatie ontworpen en door jou goedgekeurd. Wij krijgen inzichtelijk hoeveel pakketten van elk thema besteld zijn op elke locatie en leveren dit netjes af op de gewenste datum en locatie(s)! We vertellen je hier graag meer over, neem daarom direct contact met ons op!

Uniek kerstpakket

Door een uniek pakket te geven zijn positieve reacties gegarandeerd. Ontvangers zien gelijk de moeite die is genomen om een uniek pakket samen te stellen. Een mix van leuke producten gaat zorgen voor een blij en gewaardeerd gevoel want een fysiek kerstpakket is nog altijd het leukst om te ontvangen!

Stel je eigen kerstpakket samen

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen een werkdag contact met je op om gezamenlijk een kerstpakket samen te stellen!