Een kerstmarkt voor bedrijven en organisaties organiseren

Wij combineren geven en beleven op een onvergetelijke manier. Dit laten wij terugkomen in gezellige eigentijdse kerstmarkten waarbij medewerkers elkaar ontmoeten, een eigen kerstpakket samenstellen omlijst door eten en drinken. Een betere manier om alle medewerkers te waarderen, samen te komen en te beleven bestaat niet. We werken altijd op maat, spelen in op jullie wensen en ontzorgen jullie van begin tot eind. Gaan we samen voor een onvergetelijke kerstmarkt?

Kerstmarkt bedrijf

Wat onze kerstmarkten uniek maakt

Een event waarin saamhorigheid, verbinding, waardering en plezier de boventoon voeren, dat is wat een kerstmarkt brengt. Voor elk vraagstuk leveren wij de beste en vooral leukste oplossing. Want geven en beleven draagt bij aan een onvergetelijke ervaring. Een ervaring waarin jullie als bedrijf of organisatie in kunnen uitblinken. Dit is de ideale manier om te laten weten hoezeer u alle medewerkers waardeert! Dutch Giving is specialist en organiseert deze events voor grote bedrijven en zorginstellingen. We staan bekend om onze ontzorging. Wij regelen de communicatie, het inschrijven middels een eigen digitaal systeem, het totale shop en decoratie gedeelte en de nazorg. We zorgen voor een onvergetelijke kerstmarkt!

De kosten zijn gelijk aan een traditioneel kerstpakket

Interessant om te weten, het bedrag wat jullie normaal uitgeven aan een traditioneel kerstpakket is ook voldoende om een kerstevent voor te organiseren. We gaan graag met jullie in gesprek over de mogelijkheden en we kijken altijd naar een passende oplossing. Wij zijn Dutch Giving, specialist op het gebied van kerstmarkten.

Lokaal & Landelijk

Onze kracht ligt in de ‘op-maat’ aanpak. We verdiepen ons in jullie regio en bieden o.a. producten uit jullie regio aan op de markt. Verder kunnen wij als Rituals agent ook deze producten aanbieden en bieden we als enige kerstpakketten onderneming in Nederland ook het hoogwaardige interieur merk &K Amsterdam aan. We blinken uit in lokale producten en een mix van landelijk of wereldwijd bekende producten. Onze kerstmarkten staan bekend om een zeer gevarieerd en ruim aanbod, bezoekers gaan met een brede glimlach huiswaarts!

Ik wil een kerstmarkt voor ons bedrijf!


Planning kerstmarkt bedrijven

Omdat een kerstmarkt veel voorbereiding vraagt beginnen we graag op tijd. Daarnaast nemen wij jaarlijks maar een select aantal opdrachten aan omdat we de beste kwaliteit en ervaring willen bieden. Neem daarom zo snel mogelijk contact met ons op om te sparren over de mogelijkheden. Dit kan via bovenstaande contactformulier of via ons telefoonnummer +31 6 44111970. Laten we samen kijken naar wat passend is voor jullie organisatie. Op naar een mooie samenwerking!