Een kerstmarkt voor personeel wordt een steeds populairder alternatief voor een standaard kerstpakket. Hieronder wordt toegelicht wat je kan verwachten tijdens een kerstmarkt voor personeel.

kerstmarkt personeel

Kerstmarkt personeel

Tijdens de personeelskerstmarkt shopt iedereen zijn/haar eigen kerstpakket bij elkaar. Hierdoor gaat iedereen naar huis met een persoonlijk kerstpakket. Aan het begin van de kerstmarkt ontvangt iedereen een shoptas en munten t.w.v. een variabel bedrag. Hiermee kunnen alle medewerkers gaan shoppen op de kerstmarkt. Op de kerstmarkt staan verschillende kerstkramen met diverse producten. Het aanbod is breed en bestaat uit diverse thema’s waardoor er voor ieder wat wils is. Tijdens de kerstmarkt voor personeel wordt optioneel de catering verzorgd. Zo kan meteen het kerstfeest voor het bedrijf gevierd worden. De mogelijkheden zijn divers: kies voor een leuk koffie- en theemoment, een middagborrel of een kerstdiner. Alles is mogelijk om de kerstmarkt voor jouw personeel een succes te maken.

Kerstmarkt voor medewerkers duurzaam?

In het kader van duurzaamheid is een kerstmarkt een goed alternatief voor een standaard kerstpakket. Tijdens de kerstmarkt voor personeel kiest iedereen producten die hij/zij echt wil én gaat gebruiken. Hierdoor belandt het kerstcadeau niet in de prullenbak. Dit vinden wij bij Dutch Giving belangrijk. Daarnaast biedt Dutch Giving op de kerstmarkt producten aan van hoogwaardige kwaliteit. Hiermee verkiezen we kwaliteit boven kwantiteit.

kerstmarkt voor personeel

Kerstmarkt met muziek

Tijdens de kerstmarkt voor collega’s wordt kerstmuziek gedraaid. Zo komen alle populaire kersthits zonder twijfel voorbij. Van Mariah Carey tot en met Elton john…  Daarnaast zijn er ook opties om tijdens de kerstmarkt groter uit te pakken. Denk aan een live band in het genre jazz of pop. Ook is andere entertainment in overleg mogelijk. Denk aan een bezoek van de Kerstman op de kerstmarkt of een rendier die cadeautjes uitdeelt. Op de kerstmarkt voor personeel is niks te gek!

kerstmarkt personeel

Een eigen kerstmarkt voor jouw personeel?