Kerstpakketten onderwijsinstelling

Het geven van voldoende waardering aan het personeel is volgens ons één van de belangrijkste onderdelen van een succesvolle organisatie. De onderwijsbranche en docenten krijgen naar onze mening niet altijd de waardering die zij verdienen vanuit de samenleving. Een nog grotere reden om daarom extra uit te pakken met een kerstpakket.

Echter is het binnen een onderwijsinstelling met veel personeel erg lastig om een kerstpakket te geven waarmee iedereen tevreden is. Maar niets is onmogelijk, en met die instelling maken wij ieder jaar kerstpakketten voor onderwijsinstellingen, bedrijven en zorginstanties.

Dankzij ons keuzeconcept is het ook mogelijk om voor meerdere pakketten te gaan, medewerkers kunnen zelf een thema kiezen maar de inhoud blijft een verrassing. Neem voor deze mogelijkheid snel contact op en laat je informeren.

Wij kunnen jullie ontzorgen bij het geven van een verbluffend kerstpakket. Helemaal naar jullie wensen en compleet op maat.

Wij zijn een jonge onderneming en zijn ons bewust van de prachtige wereld om ons heen. Om iedereen deel te laten nemen werken we samen met Activion en Siza om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in te zetten en om jongeren te begeleiden naar dagbesteding. Lees hier meer over op onze mvo pagina.

Kerstpakket docenten

Kerstpakket docenten

Wat stop je nou in een kerstpakket voor docenten? Een vraag die wij regelmatig horen. Om een leuk en origineel kerstpakket te geven kijken wij onder andere naar trends en actualiteiten. Maar nog belangrijker wij kijken naar jullie organisatie en wat daar allemaal speelt. Samen kunnen we een kerstpakket samenstellen waarmee iedere docent de waardering krijgt die zij verdienen. Maatwerk zorgt altijd voor een gevoel van waardering.

Kerstmarkt voor onderwijsinstelling

Willen jullie liever een kerstevenement voor jullie organisatie? Dutch Giving organiseert elk jaar kerstmarkten voor onderwijsinstellingen, zorginstanties en bedrijven. Leuk om te weten, dit is helemaal niet duurder dan een traditioneel kerstpakket. Op deze manier kan iedere docent of medewerker zelf zijn of haar eigen kerstpakket samenstellen. Wij zorgen voor een uitgebreid aanbod aan producten zodat er voor ieder wat wils is. Daarnaast kunnen wij ook de aankleding en catering regelen zodat er een echte kerstsfeer hangt. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van onze kerstmarkten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en samen kijken we naar de mogelijkheden voor jullie kerstmarkt of eindejaarsgeschenk.

 

Kerstpakket onderwijs aanvragen!

Laat je gegevens achter en binnen één werkdag nemen we contact met je op!