Een gezonde MEPAL lunch kerstpakket

Kerstpakketten voor zorginstellingen

Het einde van het jaar is weer in zicht. Het perfecte moment om alle medewerkers te waarderen en bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Een onmisbaar onderdeel hierbij in de Nederlandse cultuur is het kerstpakket, maar je wilt wel een origineel geschenk geven. Wij weten als geen ander dat dit lastiger is dan gedacht. Dutch Giving is namelijk twaalf maanden per jaar bezig met het bedenken, samenstellen en vormgeven van de meest unieke en speciale kerstpakketten.

Geef jullie wensen en eisen door en wij kunnen de rest voor jullie regelen. Zo kunnen wij een kerstgeschenk samenstellen dat aansluit bij bepaalde actualiteiten binnen de organisatie zoals vitaliteit of maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Een voorbeeld hiervan is dat wij de mogelijkheid bieden dat jullie kerstpakketten worden ingepakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dutch Giving maakt zich sterk voor een inclusieve samenleving. Benieuwd naar de mogelijkheden in het kader van MVO-eindejaarsgeschenken? Bekijk dan onze MVO-kerstpakketten pagina of neem contact met ons op en laat je informeren.

Kerstpakket zorgmedewerkers

Kerstpakket Op Maat kan jullie zorginstelling of organisatie helpen bij het geven van een kerstpakket waarover jullie medewerkers nog jaren napraten. Met jullie input kunnen we een eindejaarsgeschenk samenstellen compleet naar jullie wens. We kunnen een creatief thema bedenken passend bij jullie organisatie. Denk hierbij aan een kerstpakket met lokale producten uit jullie eigen regio of een thema verwant aan een recent of komende bedrijfsuitje.

Wil jij het zorgpersoneel de extra waardering geven die zij verdienen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om samen het perfecte eindejaarsgeschenk voor de zorg te geven.

Kerstmarkt zorginstelling

Naast traditionele kerstpakketten voor zorginstellingen bieden wij onze klanten een origineel alternatief. Namelijk een kerstmarkt voor zorginstellingen waarbij het personeel zelf hun eigen kerstpakket mag samenstellen. Voorafgaand bepalen we het assortiment van producten waaruit gekozen kan worden, afhankelijk van jullie wensen en het budget. De kerstmarkt kan worden georganiseerd bij jullie op locatie of elders. Wij zorgen voor de catering en de aankleding van de locatie zodat er een echte kerstsfeer heerst. Zo kunnen jullie als bedrijf samen genieten en zelf een kerstpakket samenstellen. Het organiseren van kerstmarkten voor zorg- en onderwijsinstellingen, instanties en bedrijven is een echt specialisme van Kerstpakket op Maat!

Kerstpakket zorg aanvragen!

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen een werkdag contact met je op!