Sinterklaascadeau voor personeel

Bij Dutch Giving begrijpen we de waarde van teambuilding en waardering voor jullie medewerkers. Daarom moedigen wij organisaties aan om zelf als Sinterklaas op te treden en hun waardering op een bijzondere manier te tonen. Sinterklaas is het ideale geefmoment – traditioneel, gezellig en symbolisch.

Een greep uit onze concepten

 

1. Gepersonaliseerde chocolade letter

Geef een traditionele traktatie een persoonlijke draai deze Sinterklaas! Kies voor een klassieke chocoladeletter, maar met een twist – maak hem op maat met je bedrijfslogo. In de smaken melk, puur en wit!

2. Sinterklaaspakket op maat

Dutch Giving staat bekend om maatwerk. Zo leveren wij ook Sinterklaaspakketten op maat die helemaal bij jullie organisatie past. Denk aan Sinterklaaspakketten met luxe producten zoals Rituals en zoetwaren die bij het Sinterklaasmoment horen!

3. De Sinterklaas Show

Bij Dutch Giving laten we Geven & Beleven samenkomen. Tijdens de Sinterklaas Show verwennen we al jullie medewerkers met heerlijke zoetigheden, een blijvend cadeau en een Sinterklaas die voor elke medewerker of afdeling wel een ludiek verhaal klaar heeft!

 

Neem contact op om te bestellen

Waarom Dutch Giving?

  • Exclusief maatwerk: Onze Sinterklaaspakketten zijn geen standaard cadeaus. De sinterklaaspakketten worden op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten bij de wensen en behoeften van jullie organisatie.

 

  • Advies op maat: Ons team staat klaar om jullie eerlijke adviezen te geven bij het kiezen van een Sinterklaasgeschenk voor jullie werknemers.

 

  • Logistieke ontzorging: Laat al het regelwerk maar aan ons over. Wij zorgen voor de levering van de Sinterklaasgeschenken. Zo kunnen jullie je focussen op jullie eigen werk.

Neem contact op

Vul het contactformulier in en we nemen binnen een werkdag contact met je op om gezamenlijk een Sinterklaascadeau samen te stellen.