Kerstpakketten voor bedrijven

Het einde van het jaar komt in zicht en de gedachte voor een origineel, duurzaam en hip kerstpakket spookt steeds vaker door je hoofd. Je kent jouw medewerkers goed en wil ze oprecht waarderen. Je bent niet het type dat wil gaan voor een standaard volgestampt kerstpakket vol producten die anno nu niet echt meer gewaardeerd worden. Hoe doe je dat wel? Door in te spelen op de behoefte van jouw medewerkers en door op maat te werken. Want maatwerk valt op en zorgt voor een kerstpakket met meerwaarde. Dutch Giving neemt dit maatwerk graag zoveel mogelijk voor jouw bedrijf uit handen. Door onze jonge ondernemersgeest staan we dicht bij de medewerker van nu en kunnen we dit heel goed vertalen naar een kerstpakket op maat voor jouw bedrijf!

Vraag een offerte aan

Een kerstpakket op maat voor bedrijven

Samen en vooral voor jouw bedrijf ontwerpt Dutch Giving graag een kerstpakket op maat. We kunnen inspelen op de wensen en waarden binnen het bedrijf en zo bijvoorbeeld de nadruk leggen op duurzaamheid, kwaliteit en lokale productie. Dutch Giving zet graag dat stapje extra om te zorgen voor een kerstpakket op maat wat helemaal bij jullie bedrijf past. Doordat we een eigen creatieve afdeling in huis hebben kunnen we heel makkelijk aan de slag met private label projecten. Denk bijvoorbeeld aan: tassen, gepersonaliseerde spellen, (kook)boeken en alles voor in huis. Je geeft hiermee een speciaal geschenk en dat draagt bij aan een goed gevoel!

Een uniek verhaal

Een kerstpakket op maat voor bedrijven biedt de kans om het verhaal van jouw bedrijf door te vertalen in het kerstpakket. Het kerstpakket is te combineren met een duidelijke kerstkaart en bijvoorbeeld de strategische doelstellingen binnen jullie bedrijf. Waar staan jullie nu, waar willen jullie heen en hoe kunnen wij vanuit onze expertise een origineel kerstpakket voor jullie bedrijf bedenken wat hierbij past? Daar ligt voor ons de uitdaging, reken maar op een origineel kerstpakket op maat voor jouw bedrijf!

Een sociale voetafdruk

Een kerstpakket op maat voor bedrijven, gerealiseerd door Dutch Giving, is een kerstpakket met een sociaal tintje. Aan elk kerstpakket werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt mee, mensen vanuit ons eigen forever young project en mensen in de leeftijd van 18 tot 65 jaar. Hier zijn we trots op, een unieke en dynamische groep die samen een uniek geschenk voor jullie bedrijf produceren.

Vraag een offerte aan

Vul het contactformulier in en we nemen binnen een werkdag contact met jullie op.