Kerstpakket wellness

Stel je voor: een koude winterdag... de drukte van het jaar komt langzaam tot zijn einde en een gevoel van rust en ontspanning hangt in de lucht. Je bent toe aan een verwenmoment voor jezelf. Daarvoor hebben wij het Ted Sparks wellness kerstpakket voor samengesteld.
€ 35,-
incl. btw € 42,35
Offerte aanvragen Pakket personaliseren

Beschrijving

Ontdek wat waarmee ons wellness kerstpakket is gevuld.

Wellness kerstpakket

Bij het openen van het wellness pakket wordt je verwelkomd door de aromatische geur van citrus, marine noten en oranje bloesem. Dit dankzij de geurkaars van Ted Sparks in de geur Fresh Linen. De geurkaars heeft 60 uur brandtijd. Ook tijdens jouw douchemoment komt deze heerlijke fresh linen geur jou tegemoet. Met de bijpassende Ted Sparks shower foam, voel je de dagelijkse stress van je afglijden. Zodra je douchemoment ten einde is, wacht een zachte omhelzing van de hammamdoek. Geen wellnessdag is compleet zonder een lekker hapje en drankje. Neem een slok van de verfrissende Gigner Mule mocktail en ervaar een perfecte balans van zoet en pittig. Daarnaast is het kerstpakket met deken voorzien van heerlijke snacks.

Inhoud kerstpakket wellness:

  • Ted Sparks geurkaars Fresh Linen
  • Ted Sparks shower foam Fresh Linen
  • Hammamdoek
  • Gigner mule mocktail
  • Gezouten ribbelchips
  • Gezoeten en gezouten popcorn
  • Zakje Japanse mix.

Levering:
Snelle levertijden. Altijd in overleg. Na bestelling nemen we direct contact met jullie op!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kerstpakket wellness” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kerstpakket wellness personaliseren

Bij Dutch Giving begrijpen we dat je misschien net iets andere wensen hebt voor een wellness kerstpakket. Daarom kan je bij ons jouw kerstpakket op maat laten maken. Laat via het onderstaande formulier je gegevens en wensen achter. Zodat wij dit pakket naar jullie wens kunnen maken. Het is mogelijk om het kerstpakket de personaliseren met een logo of foto. Doe een aanvraag en ontvang binnen twee werkdagen een gepersonaliseerd voorstel.