Alternatief kerstpakket

Wij zijn Dutch Giving en bieden graag een alternatief voor kerstpakketten. Hoewel een kerstpakket hartstikke leuk is, wordt afwisseling ook gewaardeerd. Daarom gaan steeds meer bedrijven opzoek naar innovatieve kerstgeschenken voor personeel.  Is jouw bedrijf opzoek naar een alternatief kerstpakket? Dutch Giving organiseert kerstmarkten voor bedrijven. Tijdens de kerstmarkt stelt iedereen zijn/haar eigen kerstpakket samen en ontvangt elke medewerker een origineel kerstcadeau.

Kerstmarkt voor bedrijven

Waarom een kerstmarkt?

 • Zelf samenstellen kerstpakket
  Tijdens een kerstmarkt stelt iedereen zijn/haar eigen kerstpakket samen. De kerstmarkt is voorzien van meer dan 250 producten om uit te kiezen. Er is voor ieder wat wils en keuzevrijheid staat centraal.
 • Verhoogde tevredenheid
  Met een kerstmarkt als alternatief voor een kerstpakket verhoog je de kans op tevreden medewerkers. Iedereen gaat met een gevulde tas naar huis met cadeaus die hij/zij echt leuk vindt. Hierdoor voelen medewerkers zich meer gewaardeerd.
 • Unieke ervaring
  Naast een persoonlijk kerstpakket biedt de kerstmarkt ook een unieke ervaring. Tijdens de kerstmarkt ontmoeten collega’s elkaar en wordt genoten van de sfeer, muziek en lekkernijen. Een perfect moment om de kerstattentie en nieuwjaarsborrel te combineren.
 • Duurzaamheid
  Met een kerstmarkt als alternatief voor kerstpakketten wordt verspilling verminderd. Medewerkers krijgen de kans om cadeaus te kiezen die ze echt zelf willen gebruiken.
Wat onze kerstmarkten uniek maakt
kerstpakket Enschede

Hoe werkt een kerstmarkt?

 1. Contactformulier
  Vul ons contactformulier in met je gegevens en je wensen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 2. Eerste kennismaking
  Als er een match is plannen we een eerste kennismaking in. We vertellen graag wie wij zijn, wat we doen en horen nog veel liever wie jullie zijn!
 3. Beschrijvende offerte
  Bij interesse sturen we na de kennismaking een beschrijvende offerte op. Hierin staat wat je kan verwachten en welke tarieven daarbij horen.
 4. Samenwerking
  Na akkoord gaan we een (langdurige) samenwerking aan!
Neem contact op

Andere alternatieven voor kerstpakketten

 • Kerstpakket op maat
  Naast een kerstmarkt biedt Dutch Giving ook kerstpakketten op maat. We nodigen je graag uit voor een bezoek in onze showroom, zodat je zelf een alternatief kerstpakket kan samenstellen.
 • Streekpakketten
  Ook lokale kerstpakketten worden steeds populairder als alternatief. Een lokaal kerstpakket bevat producten die lokaal geproduceerd zijn. Dit draagt bij aan een gevoel van verbinding met de lokale gemeenschap. Ook zijn deze producten vaak niet te vinden in standaard kerstpakketten.
 • Zomerpakketten
  Zomerpakketten voor personeel zijn ook een goed alternatief voor kerstpakketten. Je hoeft niet altijd met de stroom mee en alleen uit te pakken tijdens de Kerst. Je kan dit geefmoment ook verplaatsen naar de zomer, zodat je andere originele cadeaus aan jouw personeel kan geven. Denk hierbij aan een zomervakantiepakket, picknickpakket of een strandpakket.