bio geschenken

Bio geschenken

Het einde van het jaar is in zicht en de feestmaand december staat weer voor de deur. De maand waarin de winter van start gaat en de periode waarin gezelligheid en cadeaus centraal staan. Op het
gebied van cadeaus en geschenken komen wij in het verhaal (wat bedoel je met in het verhaal). Wij zijn gespecialiseerd is het samenstellen én leveren van maatwerk geschenken voor werknemers,
klanten en relaties.

Willen jullie dit jaar uitpakken met de kerstpakketten en zijn duurzaamheid en klimaatverandering belangrijke thema’s binnen jullie organisatie? Dan hebben wij hét idee voor jullie eindejaarsgeschenk; een biologisch kerstpakket. Inspireer anderen en verklein de ecologische voetafdruk van jullie organisatie!

Bio kerstpakketten

Onze bio kerstpakketten zijn rijkelijk gevuld met een veelzijdig assortiment aan biologische producten, food en non-food. Van heerlijke biologische wijnen, ambachtelijke lekkernijen tot een compleet biologisch verzorgingspakket. Bij Dutch Giving zijn de mogelijkheden oneindig. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende thema’s zoals high-tea of een bepaalde streek of land. Kies je voor Italiaans, Achterhoeks of toch voor een Twents pakket? Allemaal gevuld met biologische producten uit die regio.

Biologische geschenken

Waarom wordt er gekozen voor een biologisch kerstpakket voor het personeel of relaties? Wij hebben een aantal beweegredenen voor je opgesomd waarom onze klanten kiezen voor een biologisch geschenk of kerstpakket:

1. Gezondheidsvoordelen – Ondanks dat het nog niet wetenschappelijk is aangetoond wordt er veelal gekozen voor biologische producten om gezondheidsredenen. Biologische producten bevatten over het algemeen minder bestrijdingsmiddelen en onnatuurlijke toevoegingen.

2. Milieubewustheid – Biologische landbouwmethoden en productieprocessen zijn doorgaans minder belastend voor het milieu.

3. Dierenwelzijn – Bij biologische dierlijke producten worden dieren gehouden in een natuurlijke omgeving, krijgen zij betere voeding en zijn de leefomstandigheden beter.

4. Inspiratie – Naast de benoemde beweegredenen zien wij een vierde beweegreden waarom bedrijven en organisatie ervoor kiezen om een biologisch- geschenk of kerstpakket te geven. Zij willen
werknemers, klanten en relaties inspireren. Inspireren om meer biologische producten te kopen of duurzamer te leven. Aan die boodschap werkt Dutch Giving graag mee!

Biologisch kerstpakket bestellen

Met behulp van onze biologische kerstpakketten help je niet alleen mee aan een beter milieu, maar laat je als bedrijf of organisatie ook zien dat jullie maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Neem contact met ons op omtrent de mogelijkheden en ontvang vrijblijvend een aantal voorstellen op basis van jullie wensen en budget.

Kies voor een bio kerstpakket en schenk jullie werknemers, relaties en klanten een gezonde en onvergetelijke kerst.

Kies voor biologisch

Laat je gegevens achter en binnen één werkdag nemen wij contact met je op.