De voorbereidingen op een nieuw kerstseizoen

Het kerstseizoen 2023

December klinkt nog ver weg maar de kerstpakket beurzen in Nederland zijn al geweest. Ook diverse Europese beurzen zoals Maison & Objet en Ambiente liggen alweer achter ons. De trends zijn in kaart gebracht en de eerste samples zijn binnen. Het kerstseizoen kan nu echt beginnen!

Made in Holland & Europe

Verduurzaming vindt overal om ons heen plaats. Ook in de promotionele branche komt er een steeds breder aanbod van duurzame producten. Denk aan tassen en koffers van gerecyclede flessen, drinkflessen gemaakt van plantaardig materiaal en plaids die gemaakt zijn van restafval. Opdrachtgevers vragen steeds vaker naar innovatieve en duurzame producten, we zijn blij dat hierin bedrijven als MOYU, MEPAL en BE-O Lifestyle het voortouw innemen. Hoe leuk is het om te kunnen vertellen dat producten van MEPAL ‘gewoon’ in Nederland worden geproduceerd?

Kerstpakketten bestellen

Social Return on Investment

Kansen bieden aan mensen, ontwikkelen en betrekken. SROI draagt daar enorm aan bij. Mede daarom zijn we constant aan het kijken hoe we dit kunnen verbreden en intensiveren. We werken al 2 jaar succesvol samen met Activion, onderdeel van Trajectum. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken mee in het productieproces, hebben plezier tijdens het werk en zijn trots op wat zij doen. En zo zijn wij trots op hen! Ook dit jaar gaan we deze gouden krachten inzetten, het kerstpakket wordt zo alleen maar mooier.

Begin op tijd met het kerstpakket

Hoe lekker is het om voor de zomervakantie al niet meer hoeven na te denken over kerst? Voor iedereen neemt de drukte toe naarmate het einde van het jaar nadert. Tijd is kostbaar, kies er daarom voor om 2 maanden eerder de kerstpakketten te regelen. Dat scheelt een hoop gedoe, is vaak interessant qua prijzen en zorgt ervoor dat jouw leverancier je helemaal kan ontzorgen. Op zoek naar een kerstpakket op maat? Kijk dan eens naar onze kerstpakketten op maat, want bij Dutch Giving helpen we je graag om alle medewerkers maximaal te verwennen! Hiermee verras je iedereen met een uniek cadeau. Benieuwd naar onze werkwijze of heb je specifieke wensen? Neem gerust contact met ons op.

Doe een gratis aanvraag