In onze steeds veranderende wereld, waar duurzaamheid de boventoon voert, is een kerstpakket in tas steeds populairder. Wegwerp kerstdozen die nergens toe dienen als de inhoud eenmaal leeg zijn steeds minder gewild. Door voor een kerstpakket met tas te kiezen verminder je niet alleen de hoeveelheid afval, maar kies je ook voor een universeel cadeau. Een tas is herbruikbaar, geschikt voor alle leeftijden en een mooi cadeau voor zowel man als vrouw.

Kerstpakket met tas

Kerstpakket met rugtas

Overweeg deze feestdagen om iets te schenken dat echt veelzijdig en nuttig is: een kerstpakket met rugtas. De rugtas is meer dan een eenvoudig accessoire; het is een praktische aanvulling op ieders dagelijkse routine. Of het nu voor woon-werkverkeer is of voor buitenactiviteiten, een duurzame rugzak in een kerstpakket is altijd handig. Een kerstpakket met rugzak is goed te combineren met andere non-food artikelen. Combineer de rugtas met een herbruikbare waterfles of een stijlvolle lunchbox en je hebt een doordachte set die duurzaamheid en gemak bevordert. Vul het kerstpakket met backpack aan met een aantal gezonde- of ongezonde food-artikelen en je hebt een innovatief kerstpakket.

Bij Dutch Giving is er altijd de mogelijkheid om je kerstpakket te personaliseren volgens jouw voorkeuren. Voeg je bedrijfslogo toe of pas de inhoud aan zodat deze overeenkomt met jullie interesses en behoeften. We gaan hierover graag met je in gesprek.

Plan een afspraak in onze showroom
Tas kerstpakket

Kerstpakket reistas

Een kerstpakket in tas kan ook gegeven worden in de vorm van een kerstpakket met reistas. Dit pakket staat in het thema van avontuur en gemak. Een reistas biedt veelzijdigheid en dient als een praktisch accessoire voor verschillende gelegenheden buiten alleen vakanties. De duurzaamheid zorgt voor langdurig gebruik, waardoor het een waardevol geschenk is. Bovendien is het een goede aanvulling op andere artikelen, waardoor er eindeloze aanpassingsmogelijkheden zijn. Een kerstpakket in reistas symboliseert vrijheid en verkenning, moedigt avontuur aan en creëert blijvende herinneringen. Geef deze feestdagen een praktisch en reislustig cadeau met een kerstpakket met weekendtas.

Plan een afspraak in onze showroom
Kerstpakket met koffer

Kerstpakket reiskoffer

Als je nog meer wil uitpakken dan een kerstpakket met reistas, kan je ook voor een kerstpakket met reiskoffer gaan. De reiskoffer biedt veelzijdigheid. Of het nu voor weekendjes weg, zakenreizen of epische vakanties is, de reiskoffer zorgt ervoor dat je medewerkers in stijl en comfort kunnen reizen. Een kerstpakket met trolley is mooi in combinatie met andere non-food artikelen, zoals een strandhanddoek. Vul het kerstpakket met koffer aan met gezonde- of ongezonde food-artikelen en je hebt een mooi Op Reis Kerstpakket.

Maak een afspraak in onze showroom

Wij werken op afspraak

Als je nieuwsgierig bent naar het idee van een kerstpakket in een tas, dan werken we graag met je samen om het ideale kerstpakket samen te stellen in onze showroom. We zijn gespecialiseerd in het maken van maatwerkoplossingen die voldoen aan de unieke voorkeuren en behoeften van jouw bedrijf of organisatie. Wij geloven sterk in de kracht van persoonlijke service en daarom geven we prioriteit aan individuele aandacht om ervoor te zorgen dat je kerstpakket de verwachtingen overtreft. Van het eerste advies tot de uiteindelijke levering, wij zetten ons in voor een soepele ervaring.

Lees meer over onze maatwerk pakketten

Neem contact op