Ons verhaal

Welkom bij Dutch Giving, waar passie voor unieke geschenken begon als een inspirerend idee en is uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf. Het begon allemaal met Jesse, die tijdens zijn studie een leegte opmerkte in de wereld van kerstpakketten. Hij zag talloze aanbieders, maar merkte op dat de meeste zich richtten op standaardpakketten die niet de unieke identiteit van elk bedrijf weerspiegelden.

Gedreven door de overtuiging dat waardering voor medewerkers verder gaat dan een generiek geschenk, besloot Jesse om het roer om te gooien. In zijn visie moesten bedrijven de mogelijkheid hebben om hun waardering te tonen met geschenken die echt bij hen pasten. Zo ontstond het idee van kerstpakketten op maat en kerstmarkten voor bedrijven. Een plek waar individualiteit en originaliteit de kern vormen van elk geschenk.

De start van Dutch Giving was veelbelovend en de vraag naar onze unieke benadering groeide snel. Al snel sloot Charlotte zich aan als mede-eigenaar, en samen zetten ze zich in om Dutch Giving naar nieuwe hoogten te brengen. Met passie voor hun vak en een gedeelde visie op het belang van persoonlijke waardering, hebben Jesse en Charlotte Dutch Giving laten uitgroeien tot wat het nu is.

Ons portfolio bestaat nu uit een diverse klantenkring, variërend van kleinere bedrijven tot grote ondernemingen. Of het nu gaat om kerstpakketten, kerstmarkten, zomerse verrassingen, Pasen, Sinterklaas, jubilea of andere speciale gelegenheden – bij Dutch Giving zijn we er voor elk giftmoment.

Dankzij onze toewijding aan originaliteit en persoonlijke aanpak, hebben we het genoegen gehad om bedrijven te helpen hun waardering op unieke wijze uit te drukken. We kijken ernaar uit om ook jouw organisatie te voorzien van onvergetelijke geschenken die de essentie van jouw onderneming weerspiegelen.