Paascadeau voor personeel

Een paasgeschenk geven als bedrijf

Pasen is één van de meest gevierde feestdagen in Nederland en is van originele een christelijk feest. Tegenwoordig wordt de dag onder velen van ons ook symbolisch beschouwd als de start van de lente. Een feestdag waarop familie en vrienden samen om te eten en voor gezellig. En in onze ogen een mooi moment om een ander extra waardering te geven.

Waardering geven aan bijvoorbeeld het personeel van je bedrijf, je collega’s of relaties. En hierin kunnen wij jullie ontzorgen. Afhankelijk van jullie wensen en het budget stellen wij een leuk en uniek paasgeschenk samen.

Paasattentie bestellen

Paascadeau personeel

Naast het geven van een kerstpakket is Pasen een veelvoorkomend moment waarop werkgevers het personeel een paascadeau geven. Door het geven van een paasattentie kun je je laten zien dat het harde werken en de inzet wordt gewaardeerd. Dit kan de motivatie en moraal van de medewerkers verbeteren.

Het wordt steeds populairder om een geschenk of attentie te geven wat het personeel samen als team kan doen zoals een activiteit, etentje of een gezamenlijk geschenk. Dit kan een positieve bijdrage hebben aan de teambuilding.

Gepersonaliseerd paascadeau

Paaseieren, een chocolade paashaas en andere zoetigheid zijn de standaard in ieder paascadeau,  wij proberen voor jullie een unieke paasattentie samen te stellen. Wij zijn van mening dat je het personeel echt waardering kunt geven als je bereidt bent wat tijd en energie in de attentie te steken. En dit doet Dutch Giving met behulp van een Gepersonaliseerd paascadeau graag voor en met jullie.

Wij gaan met het bedrijf in gesprek om te achterhalen welk paasgeschenk het best past bij de organisatie en het personeel. Aan de hand hiervan maken wij een aantal voorstellen waaruit wij het bedrijf laten kiezen. Wij leveren de producten, personaliseren en nemen de logistiek op ons, jullie hoeven nergens naar om te kijken. Benieuwd hoe wij dat doen, lees dan onze blog over originele paasgeschenken voor 2023.

Relatiegeschenken Pasen

Pasen is een mooie gelegenheid om samenwerkingspartners, leveranciers en relaties te laten weten dat de samenwerking wordt gewaardeerd en jullie tevreden zijn. Wil jij dit jaar niet op het laatste moment een paas relatiegeschenk versturen?  Neem dan contact met ons op via info@kerstpakketopmaat.com of bel naar +31 6 44111970. Of vraag direct via het onderstaande contactformulier een vrijblijvend voorstel aan en laat je verrassen door onze service en creativiteit.

Meer weten? Neem contact op.