De feestdagen staan bekend om vreugde, feest en de tijd om jouw medewerkers en relaties te waarderen. Wat is een betere manier om kerstvreugde te verspreiden dan met een prachtig samengesteld thee kerstpakket? Bij Dutch Giving zijn we gespecialiseerd in het maken van kerstpakketten op maat, zodat elk geschenk net zo uniek is als de ontvanger.

kerstpakket thee

Thee pakket kerst

Een theepakket voor kerst is een perfect cadeau als kerstpakket. Thee is wereldwijd namelijk een geliefde drank, waardoor een kerstpakket met thee een perfecte keuze is voor iedereen. Stel je voor hoe blij je vrienden, familie of collega’s zijn als ze een mand uitpakken met heerlijke thee en bijpassende zoetigheden. Onze pakketten bevatten een uitgelezen selectie losse theesoorten, kruidenthee, heerlijke koekjes, luxe chocolade en mooie theepotten of mokken. Elk item is zorgvuldig gekozen voor een luxe en rustgevende ervaring. 

Een thee pakket is een veelzijdig cadeau dat iedereen aanspreekt, van gelegenheidsdrinkers tot theekenners. Het is een cadeau dat warmte en comfort uitstraalt en laat zien dat je een stapje extra hebt gedaan om iets speciaals te kiezen.

kerstpakket koffie en thee

Kerstpakket thee en chocolade

Bij Dutch Giving maken we alle kerstpakketten op maat en hier zijn we trots op! Of je nu indruk wilt maken op een grote klant, je werknemers of een andere dierbare wilt verrassen, wij stellen samen met jou het perfecte thee pakket samen voor de Kerst.

Hoe gaat onze op-maat-aanpak in zijn werk?

  1. Laat je contactgegevens achter
    Bij interesse kun je zelf contact opnemen door te mailen naar info@kerstpakketopmaat.com of door je gegevens achter te laten via het contactformulier.
  2. Showroombezoek
    Nadat we jouw contactgegevens hebben ontvangen plannen we graag een vrijblijvend showroombezoek in. Hier kan je zelf, samen met onze adviseurs, het perfecte kerstpakket met thee en chocola samenstellen.
  3. Duurzame relatie
    Met onze op-maat-aanpak streven wij altijd naar duurzame relaties. Zo leren we jouw organisatie/bedrijf nog beter kennen, waardoor op maat werken nog makkelijker gaat!
Neem contact op
thee pakket kerst

Kerstpakket koffie thee

Kiezen voor een kerstpakket met theethema is een goede keuze omdat koffie en thee bij (bijna) iedereen in de smaak valt. Thee wordt geassocieerd met smaak, ontspanning en verwennerij. Daarnaast is thee goed te combineren met allerlei zoetigheden, zoals chocolade, nougat en luxe koeken. Ook is een thee kerstpakket leuk te combineren met leuke theeglazen, mokjes of theepotten. Het diverse assortiment zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is, waardoor het een cadeau is dat zeker gewaardeerd zal worden.

Kerstpakket thee samenstellen?

Neem contact met ons op om een bezoek aan onze showroom te regelen en te beginnen met het samenstellen van een op maat gemaakte thee kerstpakket. Laat hieronder je contactgegevens achter en laten we deze feestdagen onvergetelijk maken.