Tijdens de feestdagen gaat er niets boven de gezelligheid en nieuwsgierigheid die gepaard gaan met het geven en ontvangen van traditionele kerstpakketten. Bij Dutch Giving begrijpen we de tijdloze aantrekkingskracht van een traditioneel kerstpakket. We zijn er om te helpen met het creëren van de perfecte feestelijke ervaring voor jouw medewerkers en klanten wanneer je het kerstpakket traditioneel overhandigd.

Italiaans kerstpakket

Kerstpakket traditioneel

Hoewel we trots zijn op het maken van innovatieve en unieke kerstpakketten, erkennen we ook de blijvende charme van traditionele kerstpakketten. Onze op-maat-aanpak betekent dat elk pakket zorgvuldig wordt samengesteld om aan je specifieke wensen en voorkeuren te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een mix van gastronomische lekkernijen, heerlijke wijnen of seizoensgebonden lekkernijen, we werken nauw met je samen om een pakket te ontwerpen waarmee je jouw medewerkers optimaal waardeert.

traditionele kerstpakketten

Traditioneel kerstpakket samenstellen?

Je eigen kerstpakket samenstellen? Dit is hoe:

 1. Laat je contactgegevens achter
  Begin met het verstrekken van je contactgegevens via onze website of door ons direct te bellen op +31 6 44 11 19 70.
 2. Showroom bezoek plannen
  Ons team neemt contact met je op om een showroom bezoek te plannen. Dit bezoek is vrijblijvend. Hier kan je ons uitgebreide assortiment food en non-food artikelen bekijken.
 3. Samenstellen kerstpakket
  Tijdens je bezoek aan onze showroom kun je zelf de producten uitkiezen en het pakket afstemmen op je smaak en budget.

Geen tijd om de showroom te bezoeken? Geen probleem! Deel je wensen met ons via de mail of telefoon en we maken meerdere voorstellen waaruit je kunt kiezen.

Contact opnemen
kerstpakket traditie

Waarom Dutch Giving?

 • Kwaliteit: Wij bieden een breed scala aan producten van hoge kwaliteit die kunnen worden afgestemd op jouw smaak en budget.
 • Op maat: Wij werken altijd op maat. Hierdoor bepaal je zelf tot in detail welke producten in het traditionele kerstpakket komen.
 • Aandacht voor detail: Elk pakket is zorgvuldig verpakt, voor een onvergetelijke ervaring bij het uitpakken.
 • Tijdloze aantrekkingskracht: Onze traditionele kerstpakketten bevatten de essentie van het kerstseizoen, waardoor ze een perfect cadeau zijn voor alle leeftijden.

 

Kant-en-klaar kerstpakket traditioneel

Voor degenen die de voorkeur geven aan een snellere oplossing, bieden we ook een selectie van standaard traditionele kerstpakketten in onze webshop.  Deze kant-en-klare pakketten zijn zorgvuldig samengesteld om de klassieke feestvreugde te leveren die je verwacht, zonder dat je ze hoeft aan te passen.

Bekijk kant-en-klare kerstpakketten

Maak deze kerst speciaal

Bij Dutch Giving geloven we in de kracht van traditie en het plezier van gepersonaliseerde traditionele kerstgeschenken. Laat ons je helpen een kerstpakket traditioneel te maken dat een blijvende indruk achterlaat. Start het proces vandaag nog door contact met ons op te nemen om een afspraak te maken of uw wensen te bespreken.