Zomergeschenken 2023

Ieder jaar zijn er trends op het gebied van zomerpakketten voor personeel, relaties en klanten. De trends in 2023 zijn duurzaamheid, borrelen & gezelligheid, BBQ en een zomerpakket met streekproducten. Kerstpakket op maat heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het leveren van maatwerk geschenken met thema’s zoals lokaliteit, duurzaamheid en gepersonaliseerde geschenken. Hiervoor werken wij samen met lokale leveranciers uit diverse streken en producenten van speciale producten. Dit varieert van ambachtelijke slagers en delicatessenwinkels, innovatieve bedrijven tot kleinschalige bierbrouwerijen.

Zomerpakketten bestel je bij Kerstpakket op maat

Zomer Personeel

Wil jij als werkgever of directie aan het personeel kenbaar maken dat het geleverde werk en de inzet wordt gewaardeerd? Maar heb je geen idee op welke manier of nog opzoek naar inspiratie zodat je wel voor het juiste pakket kiest. Geen zorgen, Kerstpakket op Maat kan jullie organisatie hierbij ondersteunen of zelfs compleet ontzorgen. Wij komen bij jullie op locatie om de wensen en behoeften in kaart te brengen. Op basis van de ontvangen informatie maken wij op korte termijn meerdere voorstellen waaruit gekozen kan worden. Op deze manier leveren wij zomerpakketten die passen bij de organisatie, de boodschap en de ontvangers.

Zomer cadeau pakket

Deze zomer nog een geschenk leveren? Dat kan! Neem contact met ons op via info@kerstpakketopmaat.com of bel naar +31 6 4411 1970. Je kunt ook gemakkelijk en snel via het onderstaande contactformulier je interesse kenbaar. Wij nemen dan spoedig contact met je op. In onze werkwijze staat persoonlijk contact en flexibiliteit centraal, dus verwacht binnen 24 uur een reactie van ons en binnen één werkdag een drietal voorstellen. Laten we onze krachten bundelen en samen gaan voor een uniek zomer cadeau pakket!