Dag van de zorg geschenk

Dutch Giving begrijpt dat het geven van een uniek dag van de zorg geschenk extra leuk is en zorgt voor oprechte waardering. Daarom hebben we meerdere geef concepten bedacht voor de dag van de zorg. Super origineel, volledig op maat en altijd duurzaam. De dag van de zorg kun je als organisatie niet zomaar voorbij laten gaan. Investeer in een unieke geef & beleef moment, Dutch Giving kan jullie verzekeren dat er een ‘wauw’ effect wordt gecreëerd. Wij barsten van de leuke en originele ideeën en staan te springen om samen met jullie organisatie een dag van de zorg cadeau en belevenis samen te stellen.

Een van onze concepten

Dutch Giving organiseert o.a. de “Yoghurt Show” voor de Dag van de Zorg. Als een speciaal geschenk ontvangt elke medewerker een yoghurtbeker van het Nederlandse merk Mepal. Dit duurzame cadeau symboliseert niet alleen blijvende waarde, maar ook het belang van samen ontbijten en gezond eten binnen de zorg. Een unieke belevenis op de dag van zorg en gegarandeerd onvergetelijk!

Wat kun je verwachten?

  • Een gepersonaliseerde yoghurtbeker: Elke medewerker ontvangt een Mepal yoghurtbeker, bedrukt met jullie logo.
  • Yoghurtbar: Vul je yoghurtbeker aan de yoghurtbar met heerlijke yoghurt, muesli en vers fruit – een gezonde traktatie!
  • Verbondenheid: De Yoghurt Show is een gelegenheid om samen te komen en samen te ontbijten.
  • Duurzaamheid in handen: Een Mepal yoghurtbeker symboliseert duurzaamheid en blijvende waarde.

Waarom Dutch Giving?

  • Binnen 24 uur ontvang je drie concepten voor een originele attentie op basis van jullie wensen
  • Dutch Giving heeft een uitgebreid aanbod van lokale en duurzame artikelen
  • Wij doen maatschappelijk verantwoord ondernemen
  • Altijd een origineel en op maat gemaakt geschenk
  • Ervaren op het gebied van dag van zorg geschenken

Dag van de zorg cadeau

Je personeel de waardering geven die zorg medewerkers verdienen, dat doe je met een cadeau of belevenis die indruk maakt. Op welke wijze wij dit doen? Heel simpel: door originaliteit en persoonlijkheid te combineren, iets wat onze werkwijze kenmerkt. Wij gaan voor jullie op zoek naar een origineel cadeau, verpakken dit op een persoonlijke wijze of bieden een van onze geweldige geef & beleef concepten op de dag van de zorg. Kies voor een pakket of belevenis op maat en geeft dit jaar een Dag van de Zorg cadeau wat indruk maakt.

Dutch Giving

Naast attenties voor de dag van de zorg kun je bij ons ook terecht voor relatiegeschenken, attenties en cadeaus voor ieder ander thema. Denk hierbij aan maatwerk kerstpakketten, zomerpakketten of compleet verzorgde kerstmarkten. Benieuwd wat Dutch Giving voor jullie organisatie kan betekenen? Doe een vrijblijvende aanvraag via het formulier hiernaast en ontvang een maatwerk voorstel.

Voorstel aanvragen