Dag van de zorg geschenk

Veel voorkomende geschenken voor de DVDV zijn chocola, snoep en wijn of champagne, leuk en erg lekker. Maar wij van Dutch Giving begrijpen dat het geven van een uniek dag van zorg geschenk extra leuk is. Wat dacht je van een wellness pakket om het personeel wat extra ontspanning te bieden. Of een pakket met lokale producten uit jullie eigen regio. Wij barsten van de leuke en originele ideeën en staan te springen om samen met jullie organisatie een dag van de zorg cadeau samen te stellen.

Waarom Dutch Giving?

  • Binnen 24 uur ontvang je drie concepten voor een originele attentie op basis van jullie wensen
  • Dutch Giving heeft een uitgebreid aanbod van lokale en duurzame artikelen
  • Wij doen maatschappelijk verantwoord ondernemen
  • Altijd een origineel en op maat gemaakt geschenk
  • Ervaren op het gebied van dag van zorg geschenken

Dag van de zorg cadeau

Je personeel de waardering geven die zij verdienen, dat doe je met een cadeau die indruk maakt. Op welke wijze wij dit doen? Heel simpel door originaliteit en persoonlijkheid te combineren, iets wat onze werkwijze kenmerkt. Wij gaan voor jullie op zoek naar een origineel cadeau en verpakken dit op een persoonlijke wijze. Kies voor een pakket op maat en geeft dit jaar een Dag van de Zorg cadeau die indruk maakt.

Kerstpakket op maat

Naast attenties voor de dag van de zorg kun je bij ons ook terecht voor relatiegeschenken, attenties en cadeaus voor ieder ander thema. Denk hierbij aan maatwerk kerstpakketten, zomerpakketten of compleet verzorgde kerstmarkten. Benieuwd wat Dutch Giving voor jullie organisatie kan betekenen? Doe een vrijblijvende aanvraag via het formulier hiernaast en ontvang een maatwerk voorstel.

Voorstel aanvragen