Duurzame eindejaarsgeschenken

Een duurzaam eindejaarsgeschenk

Met één van onze duurzame kerstpakketten geef je een kerstpakket in een modern jasje. Persoonlijk, origineel en kwalitatief. Een duurzaam kerstpakket waarvan je zeker weet dat de inhoud ook echt gebruikt wordt. Alle producten hebben een uniek persoonlijk verhaal, maken impact op hun eigen manier en zijn gewoon erg leuk. Hiermee onderscheid je je als werkgever en draag je ook nog eens bij aan een betere wereld. Daarnaast biedt Dutch Giving jullie de mogelijkheid om onderdeel te zijn van een maatschappelijk verantwoord project. Wij bieden namelijk te mogelijkheid aan dat jullie duurzame kerstpakketten worden ingepakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ontdek hoe wij maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Eco kerstpakketten

Een kerstpakket gevuld met producten die goed zijn voor mens, dier en milieu. Dat klinkt goed maar vinden onze medewerkers dat wel leuk en past het wel bij onze organisatie? Een vraag die ons regelmatig wordt gesteld en die wij begrijpen. Echter betekent het niet dat een ecologisch kerstpakket saai of standaard is. Ook duurzame producten zijn een groot cadeau om te geven en helemaal van deze tijd. Neem contact met ons op voor meer informatie over een ecologisch kerstpakket.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen kerstpakket

Dit jaar een duurzaam kerstpakket

Zijn duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijke en veelbesproken thema’s binnen jullie organisatie? Dan is dit het perfecte moment om dit jaar een duurzaam kerstpakket te geven aan het personeel. Een eindejaarsgeschenk wat aanhaakt op actualiteiten binnen de organisatie en medewerkers de waardering geeft die zij verdienen. Ben je benieuwd naar de diversiteit van onze duurzame kerstpakketten of ontvang je graag meer informatie omtrent de prijs en mogelijkheden? Aarzel niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen en adviseren je graag bij het samenstellen van het perfecte (duurzame) kerstpakket voor dit jaar.

Kies voor duurzaamheid

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen een werkdag contact met je op
om samen een duurzaam kerstpakket samen te stellen!