Kerstpakket in Tas

Kerstpakket maatschappelijk verantwoord ondernemen

Niet zeggen, maar doen. Dat is wat wij ambiëren, daarom maken wij gebruik van de expertise van Activion en worden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ingezet in het gehele productieproces.  Maar ook lokaal ondernemen, duurzaam kiezen voor producten (circulair) en bijdragen aan een betere wereld horen bij verantwoord ondernemen. Samen met jou gaan wij voor maximaal Social Return On Investment!

Duurzame kerstpakketten

Indien je kiest voor Dutch Giving dan kies je voor eindejaarsgeschenken waarbij rekening is gehouden met de 3 P’s, namelijk:

People – Aan elk project werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt mee, hier zijn wij trots op!

Planet – Duurzaam inkopen, weinig verspilling en recycling, planten van bomen en de 17 Sustainable Development Goals UN.

Profit – Steun stichting Trees For All en Voedselbank Nederland.

Onze MVO brochure bekijken

Wat klanten over ons zeggen

”Binnen ons bedrijf, Zilt Bikes, krijgen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ook kansen. Mede doordat Kerstpakket Op Maat dit ook doet zijn wij uitermate tevreden over de samenwerking. Dit in combinatie met een prachtig pakket maakt Kerstpakket Op Maat de juiste partner!”

Rickard Boersma
Zilt Bikes

 

”Voor onze zorginstelling heeft Kerstpakketopmaat onder leiding van Jesse de kerstpakketten geregeld. Prachtige pakketten en ondanks dat het budget in de zorg relatief laag ligt heeft Jesse er voor gezorgd dat het maximale uit het pakket werd gehaald. Dit in combinatie met SROI maakt dat Kerstpakketopmaat de ideale partner voor zorginstellingen is!”

Hester van Dort 
Kadera

Duurzame eindejaarsgeschenken

Maatschappelijk verantwoord kerstpakket

Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken mee in het logistieke proces. In de praktijk vertalen de werkzaamheden zich naar het in- en uitpakken van goederen en pakketten tot het transport naar locatie.

Het inkopen van non-food artikelen doen wij met partners die werken aan de 17 Sustainable Development Goals van de UN. Denk hierbij aan circulair produceren, gerecyclede materialen en duurzame materialen.

Doordat wij veelal kerstpakketten op maat ontwerpen kunnen we gericht duurzaam inkopen en de verspilling een halt toe roepen. Met de toevoeging van Go-Green producten steunen we tevens de stichting Trees for All.

Omdat er in Nederland ongeveer 93.000 mensen voedselhulp nodig hebben gaat onze restvoorraad naar de Voedselbank. Iedereen verdient een mooie kerst!

Fair trade kerstpakket

Slim inkopen en weten waar je producten vandaan komen, dat is wat wij doen. Daarom zijn er veel samenwerkingen met producenten uit diverse regio’s in Nederland. Dit is een win-win. Over alle mogelijkheden en duurzaamheid binnen ons bedrijf vertellen wij graag in een kennismakingsgesprek.

Voor organisaties die een kerstpakket op maat willen kunnen we producten toevoegen uit de regio waar zij gevestigd zijn. We weten dus waar de producten vandaan komen en steunen lokale producenten/ondernemers, van onze grond!