Gepersonaliseerd kerstpakket

Gepersonaliseerd kerstpakket

Bij Dutch Giving geloven we dat het perfecte kerstpakket net zo uniek moet zijn als de werknemer die het ontvangt. Daarom zijn we gespecialiseerd in het maken van een gepersonaliseerd kerstpakket op maat die verder gaan dan het gewone standaardpakketten. Onze missie is om gepersonaliseerde kerstpakketten te maken die een blijvende indruk achterlaten en jullie waardering op de meest doordachte en gedenkwaardige manier tonen.

In een wereld vol standaardpakketten valt een persoonlijk kerstpakket op. Het laat zien dat je de tijd hebt genomen om na te denken over wat de ontvanger echt leuk vindt en het weerspiegelt zijn wensen en behoeften. Bij Dutch Giving begrijpen we het belang van dit persoonlijke tintje. Daarom werken we nauw met de opdrachtgever samen om kerstpakketten te ontwerpen die precies aan wensen van jullie bedrijf of organisatie voldoen.

Meer over maatwerk kerstpakketten
kerstpakketten

Het proces van gepersonaliseerde kerstpakketten

Het samenstellen van gepersonaliseerde kerstpakketten begint met het begrijpen van jullie behoeften. Ons proces is eenvoudig en gebaseerd op samenwerking:

  1. Kennismaking en overleg: we gaan met jullie in gesprek om de wensen en voorkeuren te begrijpen. Deze stap is cruciaal, want zo kunnen we een echt gepersonaliseerd kerstpakket samenstellen.
  2. Ontwerp en selectie: op basis van jullie input stelt ons team een selectie samen van kwalitatieve items. Indien gewenst kunnen we meerdere voorstellen maken van persoonlijke kerstpakketten. De items in het kerstpakket kunnen we ook personaliseren. Denk aan huiskleuren of bedrukkingen van tekst en kerstpakketten met logo.
  3. Verpakking: presentatie is net zo belangrijk als de inhoud. Wij bieden een divers aanbod aan verpakkingen. Hierover gaan we graag met jullie in gesprek. Bij grote aantallen (>300) kunnen wij ook de verpakking van het kerstpakket personaliseren. Elk pakket wordt zorgvuldig samengesteld zodat het er niet alleen prachtig uitziet, maar ook je oprechte boodschap overbrengt.
  4. Levering: Wij zorgen voor de logistiek, zodat de gepersonaliseerde kerstpakketten op tijd en in perfecte staat worden afgeleverd.

Contact opnemen
Kerstpakket met logo

Maak deze kerst onvergetelijk

Maak deze kerst een verschil met cadeaus die echt indruk maken. Onze gepersonaliseerde kerstpakketten zijn ontworpen om te verwennen en te verrassen, en laten een blijvende indruk achter lang nadat de feestdagen voorbij zijn. Bij Dutch Giving zijn we trots op onze aandacht voor detail en toewijding aan kwaliteit, zodat elk pakket een uniek is. gepersonaliseerde kerstpakketten.

Persoonlijk kerstpakket bestellen?

Maak deze kerst een verschil met cadeaus die echt indruk maken. Onze gepersonaliseerde kerstpakketten zijn ontworpen om te verwennen en te verrassen, en laten een blijvende indruk achter lang nadat de feestdagen voorbij zijn. Bij Dutch Giving zijn we trots op onze aandacht voor detail en toewijding aan kwaliteit, zodat elk pakket een uniek is.