Kerstpakket met bedrijfslogo

Bij Dutch Giving geloven we erin dat elk bedrijf uniek is. Hierdoor geloven wij niet in standaard kerstpakketten, maar in gepersonaliseerde kerstpakketten voor jullie bedrijf. Een steeds populairder concept is een kerstpakket met bedrijfslogo. Hierbij worden verschillende producten in het kerstpakket voorzien van jullie logo. Denk aan een logo op de doos, de food-artikelen en zelfs de non-food artikelen.

Kerstpakket met logo

Kerstpakket met eigen logo

Ben je op zoek naar een uniek kerstpakket voor jouw collega’s? We helpen je graag met het samenstellen van een kerstpakket op maat. We maken o.a. een kerstpakket met eigen logo voor jullie bedrijf. Ook kunnen we de verpakkingen van producten in het kerstpakket personaliseren. Denk hierbij aan een fles wijn met een gepersonaliseerde slogan of artikelen met de huiskleuren van jullie bedrijf. Met onze op maat aanpak heb je de vrijheid om zelf de inhoud van het kerstpakket te bepalen. Neem bij interesse contact met ons op en we stellen samen het kerstpakket voor jullie bedrijf samen!

Meer over maatwerk pakketten
kerstpakketten

Waarom kerstpakket logo?

  • Persoonlijk: een kerstpakket met bedrijfslogo is een weerspiegeling van de identiteit van je merk. Het laat zien dat je een extra stap hebt gezet om je geschenk uniek en persoonlijk te maken.
  • Merkzichtbaarheid: Telkens wanneer ontvangers de artikelen in de verpakking gebruiken of zien, staat je merk op de voorgrond. Deze constante zichtbaarheid kan helpen om de aanwezigheid van je merk op een subtiele maar effectieve manier te versterken.
  • Verbeterde relaties: Gepersonaliseerde kerstpakket met logo stralen zorg en aandacht uit. Ze helpen bij het onderhouden van relaties door te laten zien dat je de ontvanger genoeg waardeert om tijd en moeite te investeren in het selecteren van een speciaal geschenk.
  • Veelzijdigheid: met onze op maat aanpak kunnen kerstpakketten worden aangepast naar jouw wens. We kunnen kerstpakketten met logo vullen met verschillende producten. De meeste producten en verpakkingen kunnen wij personaliseren. Van ambachtelijke lekkernijen en heerlijke wijnen tot non-foodartikelen.
Meer over gepersonaliseerd kerstpakket

Hoe wij te werk gaan:

We gaan graag met je in gesprek en selecteren de artikelen voor in het kerstpakket. Geef ons jouw voorkeuren en logo door en ons team doet de rest. Wij zorgen ervoor dat elk kerstpakket met eigen logo mooi wordt ingepakt en op tijd wort afgeleverd. Klaar om je medewerkers te verrassen.