Kerstpakket Achterhoek

Een kerstpakket met streekproducten uit de Achterhoek

Is jullie bedrijf gevestigd in de Achterhoek en zijn jullie trots op deze mooie streek in Oost-Nederland. Of zitten jullie elders in Nederland maar wil je het personeel van jullie organisatie een stukje laten proeven van de mooie Achterhoek? Dan hebben wij voor jullie het perfecte eindejaarsgeschenk namelijk, een kerstpakket Achterhoek.

Een uniek pakket gevuld met lokale en kenmerkende producten afkomstig uit deze streek. Dutch Giving is gevestigd in Zutphen aan de rand van de prachtige Achterhoek, waar we houden van aanpakken en samenwerken.

Bekijk Achterhoeks kerstpakket
Kerstpakket lokaal

Achterhoeks kerstpakket

Dutch Giving is gespecialiseerd in het samenstellen en leveren van maatwerk kerstpakketten zoals het Achterhoeks Kerstpakket. Maatwerk betekent goed om je heen kijken, waar vinden we originele producten en welke producten van echte ambacht kunnen we toevoegen aan onze pakketten? De mooie Achterhoek staat bekend om de agrarische omgeving. Deze ambachten laten we graag terugkomen in het kerstpakket Achterhoek.

Bakkerijen, slagerijen, delicatessenwinkels, lifestyle winkels, wijnboeren, bier-brouwerijen, groenteboeren en nog veel meer bedrijven werken met ons samen. In totaal kunnen we producten van zo’n 60 bedrijven uit de Achterhoek van voedsel tot tassen, servies en accessoires toevoegen in de pakketten. Samen kunnen we bepalen welke producten in jullie kerstpakket terecht komen.

Meer kerstpakketten met streekproducten

Het is een feit dat duurzaamheid en lokaal ondernemen tegenwoordig steeds belangrijker wordt. En hier sluiten wij ons ook graag bij aan. Naast een Kerstpakket met streekproducten uit de Achterhoek hebben wij meerdere kerstpakketten die in het teken staan van een bepaalde regio, streek of stad. Dankzij ons grote netwerk aan leveranciers en samenwerkingspartners hebben wij ook de mogelijkheid om uit de regio Salland en Twente veel lokale producten te halen. Ontvang je graag meer informatie over het kerstpakket Achterhoek of heb je wensen voor een kerstpakket met producten uit een bepaalde regio? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en samen zorgen wij voor een lokaal en uniek kerstpakket voor jullie organisatie.

Kerstpakket Achterhoek aanvragen!