Kerstpakket streekproducten

Een kerstpakket met streekproducten

Een eindejaarsgeschenk om je personeel te bedanken voor de inzet en om een beetje extra waardering geven. Maar hoe leuk is het om een unieke twist te geven aan jullie kerstpakketten met producten uit jullie eigen regio? Dutch Giving is het gehele jaar bezig met het werven en selecteren van leveranciers uit alle regio’s van Nederland. Hierdoor kunnen wij voor al onze opdrachtgevers een lokaal kerstpakket samenstellen met streekproducten uit hun eigen regio of stad. Bekijk een aantal van onze lokale kerstpakketten voor inspiratie, Kerstpakket Achterhoek, Zwolle, Twente, Deventer, Arnhem en Utrecht. Staat jouw regio of stad hier nog niet tussen? Neem dan contact met ons op voor een op maat gemaakt lokaal kerstpakket.

Wij geloven in de kracht van lokaal en samen ondernemen. Om deze reden vinden wij het extra leuk om lokale kerstpakketten samen te stellen voor opdrachtgevers. Wij hebben een uitgebreid netwerk aan leveranciers. Dit varieert ontzettend van innovatieve bedrijven met een uniek product, tot trendy bierbrouwerijen en kleine maar ambachtelijke bakkers, slagerijen en delicatessenwinkels. Dankzij ons brede netwerk kunnen wij voor iedere regio en in ieder thema een streekproduct samenstellen. Benieuwd naar streekproduct kerstpakketten die wij voorgaande jaren hebben mogen samenstellen voor onze opdrachtgevers? Lees dan onze recensies en ontdek onze kracht.

Eindejaarsgeschenk met streekproducten uit jouw regio

Hoe gaat het afnemen van een eindejaarsgeschenk bij  Dutch Giving in zijn werk?  Nadat je je interesse in onze diensten kenbaar hebt gemaakt nemen wij contact met jullie op om de mogelijkheden en wensen te bespreken. Op basis hiervan maken wij een aantal voorstellen waaruit jullie kunnen kiezen. Uiteraard kun je bij het kiezen voor een lokaal kerstpakket meer wensen doorgeven zoals een non-alcoholisch, duurzaam of biologisch pakket. Jullie geven aan welke wensen er zijn en wij gaan het regelen.

Streekproducten kerstpakket

Streekproducten kerstpakket

Lokale producten vertegenwoordigen de regio waarin jullie organisatie of bedrijf gevestigd is. Dit kan resulteren in herkenning en saamhorigheid, een tweetal punten wat ieder bedrijf en kerstpakket ten goede komt. Gezamenlijk kunnen wij dit jaar een kerstpakket uit de streek samenstellen wat jullie personeel en regio de erkenning geeft die het verdient. Ofwel een geschenk met blijvende waarde dat door iedereen goed ontvangen wordt. Neem contact met ons op voor een voorstel.

Pakket kust

 

Lokaal kerstpakket aanvragen!