Kerstpakket streekproducten Arnhem

Voor de inhoud van onze streek kerstpakketten is ons team altijd druk bezig met de zoektocht naar kwalitatieve streekproducten met een mooi verhaal. Op deze manier proberen wij de sfeer en smaak van een streek of stad terug te laten komen in het kerstpakket. Artikelen die dan ook echt niet mogen ontbreken in ons kerstpakket Arnhem zijn de Arnhemse meisjes van de ambachtelijke bakker. Een stukje Veluwse kaas afkomstig van een van de nabijgelegen kaasboerderijen met daarbij een potje Arnhemse mosterd, een perfecte combinatie. Tevens kan een lekker biertje van een van de lokale brouwerijen uit de stad ook niet ontbreken. Benieuwd naar de rest van de inhoud of hebben jullie nog specifieke wensen voor in het kerstpakket? Neem dan contact met ons op, samen maken we ieder kerstpakket helemaal naar jullie wens.

Kerstpakket Arnhem

Kerstpakket gemeente Arnhem

Is jullie bedrijf of organisatie gevestigd in de regio van Arnhem willen jullie aankomende kerst een eindejaarsgeschenk geven die impact maakt bij het personeel? Dan is kerstpakket met streekproducten uit Arnhem wellicht waarnaar jullie op zoek zijn? Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen van maatwerk kerstpakketten met unieke thema’s. Vergeet cadeaubonnen en standaard kerstpakketten, gevuld met artikelen die iedereen zelf ook in de kast heeft staan. Met ons kerstpakket Arnhem geef je het personeel de waardering die zij verdienen.

Twentse producten

Geschenk streekproducten Arnhem

Wij begrijpen als geen ander hoe leuk het is om een geschenk te geven met streekproducten uit jullie eigen regio. Het is tevens toch een stukje trots van de stad Arnhem. Eveneens steun je met ons Arnhems Kerstpakket ook nog eens lokale en ambachtelijke bedrijven uit de regio van Arnhem. Naast de stad Arnhem, leveren wij lokale kerstpakketten voor de stad Deventer en Utrecht, maar ook de regio Twente en de Achterhoek. Staat jullie stad of regio hier nog niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op en ontvang deze kerst nog een maatwerk gemaakt voor jullie regio of stad.

 

Bekijk alle pakketten

Kerstpakket Arnhem aanvragen

Ben je overtuigd van de voordelen die horen bij het geven van een lokaal kerstpakket? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Heb je nog vragen over onze kerstpakketten of ben je benieuwd naar de werkwijze van Kerstpakket op Maat. Stuur dan een mail naar info@kerstpakketopmaat.com of bel +31 6 44111970. Ons personeel vertelt je hierover graag meer.