Kerstpakket streekproducten Utrecht

Voel en proef de betovering van Utrecht met ons unieke kerstpakket streekproducten Utrecht. Gelegen in het hart van ons land, ligt de prachtige stad Utrecht. De stad kent een rijke geschiedenis, heeft prachtige grachten en gebouwen en wordt gekenmerkt door de levendige atmosfeer. Wij brengen de warmte en smaak van Utrecht naar jou toe met de feestdagen, dankzij onze kerstpakketten gevuld met streekproducten uit Utrecht.

Utrechts kerstpakket

Als men praat over een typisch Utrechts kerstpakket dan mogen daarin de volgende producten echt niet ontbrekende. Begint met een heerlijk winters biertje van de bekendste bierbrouwerij van Utrecht, brouwerij de Leckere. Een daarbij passende leverworst van de Vocking slagerij, hoort ook thuis in het Utrechts kerstpakket. Een goed gevulde zak domtorentjes of appelbollen mag ook niet ontbreken. Ten slotte hoort hier nog een ambachtelijke oude gracht kaas bij. Maar bij Kerstpakket op Maat kun je een er ook voor kiezen om jouw Utrechts kerstpakket te vullen met hele andere producten. De mogelijkheden bij ons zijn oneindig.

Bekijk alle producten

Kerstpakket Utrecht

Is jullie bedrijf of organisatie gevestigd in of nabij Utrecht? Dan mag een kerstpakket Utrecht dit jaar niet ontbreken in de feestmaand. Met onze eindejaarsgeschenken geef je de het personeel de waardering die zij verdienen. Waardering voor het geleverde werk, de behaalde targets en de inzet. Onze pakketten kunnen ook aan leveranciers, partners en relaties worden geschonken. Vraag een gemakkelijk een offerte aan voor ons kerstpakket of relatiegeschenk Utrecht.

Lokaal kerstpakket Utrecht

Geef deze kerst jullie medewerkers of relaties een geschenk met een Utrechts tintje. Neem via het formulier hiernaast direct contact op en laat je verassen door onze unieke eindejaarsgeschenken. Wist jij, dat je bij Kerstpakket op Maat ook terecht kan voor lokale kerstpakketten uit andere steden en streken? Bekijk bijvoorbeeld ons Achterhoeks, Twents of Deventers kerstpakket. Mis jij jouw streek of stad hiertussen? Neem dan direct contact met ons op en vraag als eerste een kerstpakket aan uit jouw regio.

Vraag een voorstel aan!