Verras je werknemers of klanten deze feestdagen met een uniek kerstpakket BBQ. Of je nu een kerstpakket met grill schenkt of een selectie van hoogwaardige barbecue accessoires, onze BBQ kerstpakketten zullen zeker in de smaak vallen bij elke liefhebber van buiten koken.

Barbecue kerstpakket

Waarom een barbecue kerstpakket?

Een barbecue kerstpakket is meer dan een cadeau, het is een belevenis. Hier lees je waarom het een BBQ kerstpakket uitstekend idee is voor je werknemers of klanten:

  • Gedenkwaardig en praktisch: Een grill kerstpakket is praktisch en gezellig, waardoor het een cadeau is dat nog lang na de feestdagen gebruikt zal worden.
  • Stimuleert buitenactiviteiten: de inhoud van barbecue kerstpakketten wordt veelal buiten gebruikt. Met de focus op buiten koken wordt tijd doorbrengen in de buitenlucht gestimuleerd.
  • Veelzijdig en aanpasbaar: Bij Dutch Giving werken we volledig op maat. Van grills tot accessoires, elk pakket kan worden aangepast aan verschillende smaken en voorkeuren, zodat het perfect past bij de ontvanger.
Kerstpakket BBQ

Kerstpakket BBQ op maat

Bij Dutch Giving werken we volledig op maat. Zo kan jij de BBQ kerstpakketten volledig naar eigen wens invullen. Denk aan een kerstpakket met grill of een kerstpakket met BBQ accessoires.

BBQ kerstpakket met grill: een kerstpakket met grill is ideaal voor iedereen die graag buiten kookt. Denk hierbij aan draagbare of full-size grills. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt! Om het pakket compleet te maken voegen we essentiele barbecue accessoires toe, zoals BBQ-tangen, barbecuesauzen en andere food artikelen.

BBQ kerstpakket met accessoires: Dit pakket is een goede keuze als de ontvangers al een grill hebben. Dit pakket is gericht op de verbetering van de barbecue ervaring. Denk aan praktische gereedschappen en keukengerei zoals spatels, tangen en grilborstels van de beste merken. Leuk in combinatie met vleesthermometers, grillmanden, barbecue handschoenen, serveerplanken barbecue sauzen en food-artikelen.

BBQ kerstpakket samenstellen
kerstpakket vuurschaal

Grill kerstpakket samenstellen?

Wij begrijpen dat elk bedrijf anders is, en zo ook hun geschenkbehoeften. Daarom bieden we BBQ kerstpakket op maat, speciaal gemaakt naar jouw smaak. Interesse in gepersonaliseerd barbecue kerstpakket? Dit is hoe wij te werken gaan!

1. Neem contact op: we bespreken jouw wensen en behoeften. We werken samen om je visie en budget te begrijpen.

2. Bezoek onze showroom: kom naar onze showroom en kies zelf de producten voor in het kerstpakket. Zo creëer je zelf een geschenk op maat met de hulp van onze adviseurs.

3. Wij doen een voorstel: op basis van jouw input maken we een voorstel op maat, zodat het barbecue kerstpakket aan alle verwachtingen voldoet.

4. Duurzame relatie: wij streven naar het opbouwen van een duurzame relatie met onze klanten. We leren jouw bedrijf steeds beter kennen, zodat onze op-maat-aanpak nog makkelijker wordt.

Contact opnemen

Onze kracht: Oplossingen op maat

De kern van onze bedrijfsvoering is maatwerk. Vandaar dat je hier geen standaard BBQ-pakket ziet die je met één druk op de knop kan bestellen. We werken graag met:

Lokale producten: als er behoefte is aan lokale producten in het kerstpakket gaan wij hiernaar op zoek! Lokale producten worden vaak gebruikt om een persoonlijk tintje toe te voegen aan het pakket. Ook maken we biologische kerstpakketten.

Hoogwaardige merken: niks is ons te gek. Kies uit een reeks A-merk non-food producten om je grill kerstpakket compleet te maken.

Wij geloven in de kracht van gesprekken en samenwerking. Door nauw samen te werken, zorgen we voor een verrassend kerstpakket!

Neem contact op

Klaar om het ultieme BBQ kerstpakket samen te stellen voor je werknemers of klanten? Neem vandaag nog contact met ons op om het gesprek aan te gaan. Samen kunnen we een gedenkwaardig cadeau samenstellen waar je nog vele seizoenen van zult genieten.

 

Barbecue kerstpakket