Paasattentie bestellen

Paasgeschenken 2023

Wil jij namens je bedrijf of organisatie dit jaar een leuk en origineel paasgeschenk geven aan je personeel of relaties? Kerstpakket Op Maat praat je bij over de laatste trends en geeft inspiratie voor een originele paasattentie. Hieronder hebben wij voor jullie alvast een drietal ideeën uitgeschreven voor een origineel geschenk deze passen. Uiteraard hebben wij nog veel meer gave en originele ideeën, benieuwd hierna? Neem dan contact met ons op en samen vinden we een origineel paasgeschenk passend bij jullie organisatie.

Duurzaam paasgeschenk

Een duurzaam paasgeschenk waarmee je ook de planeet een stuk beter maakt? Dat klinkt als we geweldig idee en wij maken het mogelijk. Wat dacht je van een herbruikbaar notitieboekje waarmee papier kan worden bespaard. Of sticky notes en memoblaadjes van duurzaam papier. Wij vinden duurzaamheid erg belangrijk en helpen anderen bedrijven en organisaties graag bij het schenken van een duurzaam paasgeschenk

Paasbrunch box

Middels een paasbrunch box kun je je personeel relaties verwennen en ontzorgen. Hiermee hoeven zij zich namelijk geen zorgen te maken over de boodschappen voor de paasbrunch in 2023. Een paasbrunch box met luxe en heerlijke producten, perfect om van te genieten samen met familie of vrienden. Wil je als organisatie dit jaar echt impact maken met een paasgeschenk? (Kerst)pakket op maat biedt de mogelijkheid om voor jullie organisatie een brunch box samen te stellen met streekproducten uit jullie eigen regio. Een rijkelijk gevuld geschenk met lokale producten uit jullie streek. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Paasgeschenken

Zakje bloembollen

Naast eieren en chocolade, zijn ook bloemen een veelvoorkomend symbool van passen. Je kunt als bedrijf of organisatie zelf kiezen welke soort bloemen je wilt geven. Bijvoorbeeld bloemen in de kleur van jullie huisstijl. Een zakje met bloembollen die het personeel of relaties zelf kunnen planten op een locatie naar keuze, bijvoorbeeld in de tuin, een bloempot of in de natuur.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van deze drie ideeën of ontvang je graag een aantal ideeën speciaal bedacht voor jullie bedrijf? Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend een voorstel met originele paasgeschenken voor 2023. Je kunt ons via de mail of telefonisch bereiken of vul gemakkelijk het onderstaande contactformulier in.