Zomerpakket voor medewerkers

Heerlijk, de zomer staat weer voor de deur! Voor veel medewerkers tijd om op vakantie te gaan met het gezin, familie en vrienden. Ook een mooi moment om de medewerkers oprecht te waarderen voor de geweldige inzet in de eerste helft van het jaar. Dit kun je op verschillende manieren doen, Dutch Giving heeft hier verschillende originele ideeën voor en levert graag maatwerk voor jouw organisatie. Wens jij alle medewerkers ook een fijne zomer toe en waardeer je de inzet?

1. Een dagje weg pakket

De zomer kenmerkt zich veelal om lekker weer. Dit lekkere weer zorgt ervoor dat mensen samenkomen en ontspanning zoeken bij het water. Een gezellig borrelmoment aan het water kan daar natuurlijk niet bij ontbreken. Wij hebben verschillende leuke invullingen hiervoor, denk bijvoorbeeld aan een zomerpakket met een duurzaam on the go picknick servies van MEPAL en heerlijke versnaperingen of aan een gepersonaliseerde koeltas met daarin leuke producten voor een dagje weg!

2. Een actief zomer pakket

Naar buiten gaan, dat is wat veel mensen in het voorjaar en de zomer doen. Iedereen geniet van het lekkere weer en dat zorgt ook voor een toename in het aantal buitenactiviteiten. Staat jouw organisatie bekend als een gezonde organisatie? Speel hierop in door een actief zomerpakket of geschenk aan te bieden. Zo ontwikkelen we private label fiets- en weekendtassen, voegen we hier originele reisboeken aan toe voor binnen- en buitenland en zorgen we voor gezonde en lekkere producten die bij dit actieve thema passen.

3. Een vakantie pakket

Veel mensen gaan in de zomer op zomervakantie in binnen- en buitenland. Een ideaal moment om jouw medewerkers te verrassen met een leuk duurzaam geschenk om de vakantie mee te beginnen. Denk bijvoorbeeld aan gepersonaliseerde badlakens, hamam handdoeken of reiskoffers. We vinden het leuk om creatief mee te denken en te zorgen voor het ideale ‘lekker op reis’ geschenk.

Ik wil een zomerpakket!

Geïnteresseerd in een zomerpakket voor jouw organisatie? Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.


Liever een zomerevent?

Wil je liever een zomerevent op locatie? Denk hierbij bijvoorbeeld een zomermarkt waar medewerkers zelf mogen shoppen, een zomermarkt in combinatie met een beachvolleybal toernooi of een zomers foodevent. Bekijk dan onze zomerevents en neem direct contact op!

Neem contact op