Het Zomer-event

Dutch Giving introduceert: het Zomer-event! Een unieke mogelijkheid om doormiddel van geven en beleven jouw medewerkers oprecht te waarderen en een fijne zomervakantie toe te wensen. De zomer kenmerkt zich om lekker weer en daarmee het samenkomen met familie, vrienden en collega’s maar ook om de zomervakantie. Jaarlijks kijkt werkend Nederland uit naar deze heerlijke vakantie die veel gevierd wordt in binnen- en buitenland. Trap deze mooie periode af met een zomer-event bij jou op locatie, wij zijn daarin graag jullie partner!

1. Zomermarkt

Geven & Beleven laten we terugkomen in een onvergetelijke zomermarkt. We creëren een marktplaats boordevol Zuidelijke invloeden en bieden een ruim assortiment producten aan. Medewerkers kunnen met vouchers gaan shoppen op deze markt, eigen cadeaus uitzoeken en daarna gezellig naar de cocktail- en foodbar (ook non-alcohol). De zomermarkt draagt bij aan oprechte waardering, het samenkomen van alle medewerkers en is direct de zomerborrel van jouw organisatie.

 

2. Een actief zomer-event

Kies voor een actief zomer-event wanneer je op een originele en sportieve manier je medewerkers wil bedanken voor de inzet. Wat is het? Tijdens het actieve zomer-event combineren we geven & beleven op een unieke manier. Medewerkers krijgen een dag die volledig georganiseerd is door Dutch Giving en grofweg de volgende elementen bevat: beachvolleybal toernooi, zomermarkt om een leuk zomers geschenk uit te zoeken en de zomerborrel op jullie locatie of op een externe locatie.

3.  Food-event Zomer

Combineer jouw zomerborrel met een uniek food-event op de locatie van jouw organisatie en draag bij aan een heerlijke start van de zomer! Het food-event is een concept dat we volledig kunnen aanpassen op jullie wensen. Wij ontzorgen jullie en regelen op locatie de zomerborrel in combinatie met heerlijke catering omlijst door Zuidelijke decoratie en gezellig entertainment. Een samensmelting van culinaire heerlijkheden en gezelligheid met alle medewerkers!

Ik wil een zomer-event!


Liever een (gepersonaliseerd) zomergeschenk?

Wil je liever een zomergeschenk? Denk hierbij bijvoorbeeld aan reisboeken, hamam handdoeken, badlakens, koffers, picknick sets en koeltassen. Lees dan meer over deze mogelijkheden op onze zomerattentie pagina en neem direct contact op!

Bekijk de mogelijkheden