Kerstpakket met producten uit Deventer

Deventer is een van de oudste steden van Nederland en tevens een van Hanzesteden. De stad kent rijke geschiedenis die nog steeds terug te zien is in het historische stadscentrum. Het karakter van de stad Deventer en haar inwoners heeft iets kenmerkends. Omdat het Kerstpakket op Maat veel geschenken en pakketten maakt met streekproducten, kon deze stad niet achterblijven. Ontvang je graag meer informatie over ons kerstpakket Deventer? Neem dan contact met ons op en laat je adviseren of vraag direct een “Dèmpter” geschenk aan.

Relatiegeschenk Deventer

Deventer relatiegeschenk

Een relatiegeschenk of kerstpakket in het thema van Deventer. Daarin mogen de volgende producten volgens ons team echt niet ontbreken. Beginnende met de wereldberoemde Deventer koek. Een heerlijk speciaal biertje van DAVO-brouwerij uit Deventer en ten slotte een Deventerse Mosterd. Op basis van jullie wensen kunnen wij voor iedere gelegenheid een prachtig kerstpakket Deventer maken perfect als eindejaars- of relatiegeschenk.

Streek geschenken

Kerstpakket Salland

Naast een kerstpakket met Deventerse producten bieden wij onze klanten een Sallands kerstpakket. Deventer is een van de grootste steden van de regio Salland. Waar tegenwoordig de grenzen van Salland precies stoppen, blijkt discutabel. Desalniettemin bieden wij diverse relatiegeschenken en kerstpakketten aan die gerelateerd zijn aan de streek Salland. Is jullie bedrijf of organisatie gevestigd in Salland en willen jullie deze sfeer meegeven in een kerst cadeau of geschenk? Aarzel dan niet langer en neem met ons op voor een origineel en lokaal geschenk. Ons team staat dagelijks klaar om onze klanten te helpen bij het uitdenken, samenstellen en leveren van unieke geschenken passend bij jullie organisatie.

Vraag een offerte aan

Kerstpakket Deventer schenken

Kies dit jaar nog voor een uniek eindejaarsgeschenk gevuld met streekproducten uit Deventer. De mogelijkheden bij Kerstpakket op Maat zijn oneindig! Naast Deventer en Salland leveren wij kerstpakketten uit andere streken en steden zoals de Achterhoek, Utrecht en een Twents kerstpakket. Staat jullie streek of stad hier niet tussen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en ontvang deze kerst nog een eindejaarsgeschenk gevuld met streekproducten uit jullie regio.

Doe een aanvraag